gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso
gimnasio_familiar_vivienda_Viso

Daniel´s gym

In a family home placed in El Viso neighborhood in Madrid, Playoffice has designed a family gym that features some basic elements for psychomotricity and motoric skills development.  The design is based on a perimeter circuit that challenges kids to go around the room not touching the floor. The centre is for balance and swinging exercise. One of the top corners isa hiding nook, so little Daniel can skip the training whenever he feels like.